Polityka prywatności 2

Polityka prywatności

Celem dokumentu „Polityka Prywatności” jest rzetelne informowanie użytkowników o sposobie zbierania i wykorzystywania danych osobowych przez firmę Geo NT prowadzącą portal www.tudzieci.pl

Portal www.tudzieci.pl zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności. Każdego użytkownika portalu obowiązuje aktualna Polityka Prywatności znajdująca się na stronie www.tudzieci.pl, jeżeli użytkownik nie akceptuje warunków funkcjonowania portalu, powinien opuścić serwis.

 

Kiedy i jakie dane osobowe są gromadzone przez Pracownię NT?

System portalu www.tudzieci.pl został wyposażony w zaawansowany system analityczny w celu badań statystycznych. Podczas wizyty na stronach portalu system zbierze dane typu: rodzaj przeglądarki, system operacyjny, godzina wizyty, przeglądane strony itp.

 

W trakcie korzystania z portalu użytkownik może być poproszony o podanie niektórych swoich danych osobowych poprzez wypełnienie formularza (imię i adres e-mail), które są niezbędne do funkcjonowania portalu. W przypadku odmówienia podania wymaganych danych zoblokowana zostanie czynność, której te dane dotyczyły.

 

Do czego używane są gromadzone dane?

Wszystkie zgromadzone dane osobowe podlegają szczególnej ochronie. W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

 

W przypadku naruszenia Regulaminu serwisu www.tudzieci.pl , naruszenia prawa lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości.

W żadnym wypadku dane osobowe gromadzone przez nasz system nie będą udostępniane i/lub sprzedawane podmiotom trzecim.

 

Wszystkie dane, które zbierane są przez systemy statystyczne są wykorzystywane jedynie do celów analitycznych i nie są przekazywane ani sprzedawane osobom trzecim. Wyłączeniem są tu podmioty współpracujące z Geo NT i realizujące zadania analityczno-marketingowe na zamówienie Geo NT.

 

Portal www.tudzieci.pl zastrzega sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości osobom, których dane kontaktowe posiada i które zgodziły się z Polityką Prywatności. Są to w szczególności informacje odnoszące się bezpośrednio serwisu www.tudzieci.pl, usług i produktów, niekomercyjnych, życzeń oraz informacji komercyjne, których rozsyłka została opłacona przez klientów www.tudzieci.pl Podmioty, które zlecają wysyłanie komercyjnych maili nie mają wglądu w dane kontaktowe osób znajdujących się na listach adresowych.

 

Wykorzystanie ciasteczek (cookies)

Portal www.tudzieci.pl może wykorzystywać cookies, które są niezbędne do prawidłowego działania systemu. Cookiem nie zawierają żadnych danych osobowych.

 

Firmy/instytucje w bazie miejsc

Polityka Prywatności nie dotyczy serwisów i firm, których dane kontaktowe podane są w portalu www.tudzieci.pl

 

Wyłączenie Odpowiedzialności

Portal www.tudzieci.pl ma na celu umożliwić użytkownikom odnalezienie informacji dotyczących wydarzeń , atrakcji oraz miejsc dotyczących dzieci w Lublinie. Publikuje również artykuły. Porady, jak i inne informacje powinny być przez użytkownika szczegółowo analizowane i wykorzystywane na własną odpowiedzialność.

 

Opinie wyrażone przez społeczność w komentarzach lub w inny sposób nie zawsze są zgodne z opinią redakcji portalu.

 

Portal www.tudzieci.pl nie ponosi odpowiedzialności za ewentualne zmiany terminów lub odwołania imprez przez organizatorów. Portal nie bierze na siebie odpowiedzialności za zamieszczone reklamy firm i instytucji.

 

Newsletter

Portal www.tudzieci.pl proponuje bezpłatny newsletter. Subskrybenci mogą w każdej chwili z niego zrezygnować lub zmienić jej ustawienia.

 

Wszelkie treści zawarte w portalu

Kopiowanie tekstów, zdjęć i grafik jest zabronione bez pisemnej zgody redakcji portalu www.tudzieci.pl

 

W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt.

 

INFO: Aktualna treść Polityki Bezpieczeństwa obowiązuje od 22.08.2011.

Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Wszystkie zasady ich używania wraz z informacjami o sposobie wyrażania i cofania zgody na używanie cookies, opisaliśmy w Polityce prywatnościAkceptuję